Sådan installerer du FireFree® Brandbrik

Scandi Supply leverer FireFree dokumenteret Passiv Brandsikring til brandlukning af installationsgennemføring og brandbeskyttelse af bærende konstruktioner.

FireFree® Brandbrik

Den lille FireFree® Brandbrik er super nem at installere.

Monter forfradåsen efter producentens anvisninger.

Herefter er brandbrikken klar til at blive monteret i bunden af forfradåsen. Først fjernes den brune tape på bagsiden af brikken. Brandbrikken klæbes fast som vist på billederne her.

FireFree Brandbrik installation

Fakta om FireFree® Brandbrik

Den lille, ekspanderende og branddokumenterede brik leveres i tilpassede størrelser og former, lige til at montere. FireFree® Brandbrik passer til Fuga 1M, 1,5M, 2M og 2,5M og anvendes i brandadskillende vægge.

Brandbrikkernes funktion er at genetablere brandmodstandsevnen i gipsvægge, murværk og beton, som har været brudt efter montering af forfradåser.

FireFree® Brandbrikker monteret i bunden af forfradåserne brandsikrer op til EI 120. Brikken reagerer ved varmepåvirkning, i forbindelse med en brand og begynder at ekspandere fra ca. 160℃. Forfradåsen tætnes ved ekspansionen, hvorved spredning af røg og ild hindres.

Vidste du ...
at den lille brandbrik ekspanderer mere end 7 gange sin egen volume?

FireFree® Brandbrik lever op til DGNB Indikator 42 - produktets indhold af klor-paraffiner (CP) og TCEP < 0,1 %.

Har I brug for et kursus?

Hvis I har brug for et kursus i anvendelsen af FireFree produkterne, så stykker vi et kursusforløb sammen, helt efter jeres behov. Kontakt os og vi sætter jer i forbindelse med den Brandtekniske Rådgiver i jeres område.IT koordinator hos Scandi Supply Catarina Fæster Buchholt

IT & Marketing

Catarina Fæster Buchholt

+45 7624 4817