Det er nemt at brandsikre forfradåser

FireFree Brandbrikker til brandlukning af forfradåser

FireFree® Brandbrik

Det kan være detaljer der afgør, om en brand spredes eller begrænses. Hos Scandi Supply har vi også blikket rettet mod de små steder, som udførende og bygherrer let kan overse i komplekse bygge- eller renoveringsopgaver. Steder, der kan være afgørende, når en brand skal hindres i at sprede sig. Stikdåser i vægge er et af disse mindre steder.

FireFree® Brandbrik en lille selvklæbende brik, der lukker et hul i brandsikkerheden. Den lille brandbrik monteres nemt og hurtigt i forfradåser. I tilfælde af brand ekspanderer brandbrikken, lukker hulrummet i forfradåsen og hindrer derved brandspredning. Forfradåser monteret med FireFree® Brandbrik genetablerer derved brandklassifikation for de vægge de installeres i.

Bedre overblik

Forfradåserne i brandadskillende vægge skal brandsikres iht. bygningsreglementet og det er der mange der overser. Når man så opdager det efterfølgende, er det en dyr og besværlig proces at købe en ny dåse og montere den. Med FireFree® Brandbrik kan den opgave løses ganske let. Montøren kan have en pose brandbrikker i værktøjskassen og let placere brandbrikken i stikdåsen.

I et stort byggeri er alle vægge ikke nødvendigvis brandadskillende, og i de almindelige vægge kan man nøjes med almindelige forfradåser. Men det kræver et stort overblik at sikre, at man får brugt de brandsikrede forfradåser de rigtige steder. Med FireFree® Brandbrik kan man gå en runde med brandplanen bagefter og montere den selvklæbende brik, når man er færdig med installationerne.

FireFree® Brandbrik er lavet af et ekspanderende materiale. Når temperaturen kommer over 160 grader, reagerer materialet ved at ekspandere og lukket det hul, hvorigennem ild og røg kan spredes. Ved brand vokser det til at fylde hele forfradåsen, så væggen bliver en samlet, brandsikker flade. Monteringen er overmåde simpel – man vælger blot den rigtige standardstørrelse, fjerner et stykke tape og klæber den fast. 

Der har aldrig eksisteret nemmere løsninger. FireFree® Brandbrik passer til Fuga 1M, 1,5M, 2M og 2,5M.

Vi kan hjælpe

Vi er et team af højt kvalificerede teknikere og Brandtekniske Rådgivere, som står til disposition med knowhow. Det er vores førsteprioritet at levere den løsningen, der skaber værdi for vores samarbejdspartnere og brugere af vores materialer. Kontakt vores Brandtekniske Rådgivere - vi hjælper jer godt videre.
Brandteknisk rådgiver - Entreprenører | Fyn & Sønderjylland

Benny Schacksen

+45 2337 0373