Kurser og seminarer i Passiv Brandsikring

Scandi Supply tilbyder kurser og seminarer i Passiv Brandsikring.

Herunder kan du læse mere om målgrupper og kursusindhold. Har du eller dine kolleger spørgsmål, eller ønsker I et individuelt oplæg, helt efter jeres behov, så kontakt Scandi Supply for nærmere information. Vi sætter jer i forbindelse med den Brandtekniske Rådgiver i jeres område.

Alle kurser og seminardage er gratis.

Scandi Supply Passiv Brandsikring - vi rådgiver om løsninger til Passiv Brandsikring og møder gerne op på byggepladsen.

Brandlukning af installationsgennemføringer

Er du udførende entreprenør, håndværker og brandlukker? Så hjælper dette kursus dig godt gennem udfordringerne omkring dokumenteret brandlukning af installationsgennemføringer.

Produktkendskab og dokumentation

Sidder du som sælger i grossistledet? Så klæder dette kursus dig på til salg af dokumenterede FireFree® produktløsninger til entreprenører og udførende brandlukkere.

Scandi Supply yder brandteknisk rådgivning til Passiv Brandsikring

Testmetoder og klassifikationer

Er du brandrådgiver eller måske bygherrerådergiver? Så gør dette kursus gør dig klogere på test- og klassificeringsnormerne.

Scandi Supply afholder seminardag om Passiv Brandsikring

Seminardag

Vi faciliterer en fri undervisningsform af op til 1 arbejdsdags varighed, hvor tema og indhold er fuldstændig tilpasset jeres ønsker og behov.

Bærende stålkonstruktioner

Er du udførende brandmaler eller beskæftiger du dig med inddækning og brandbeskyttelse af bærende stålkonstruktioner? Så tilbyder Scandi Supply dette kursus i passiv brandbeskyttelse.

Book et kursus

Hvis I har brug for et kursus i dokumenteret Passiv Brandsikring, anvendelsen af FireFree produkterne eller måske et andet relevant område, så kontakt Scandi Supply og vi sætter dig i forbindelse med den Brandtekniske Rådgiver i dit område. Vi kan tilpasse kurserne helt efter jeres behov.Eva Holdensen

Projektkoordinator

Eva Holdensen

+45 2322 0572