6 gode råd til brandlukninger

Scandi Supply's Brandtekniske Rådgivere møder gerne op på byggepladsen og hjælper installatører og entreprenører med Passiv Brandsikring med dokumenterede FireFree produkter.

1. hvem har ansvaret?

Inden du afgiver pris på et projekt, er det en god idé at undersøge, hvem der har ansvaret for, at udføre brandlukningerne. Hvis det er dig, og der ikke er en selvstændig linje på tilbudslisten, så notér det.

2. Lev op til bygningsreglementet

Gør opmærksom på, at du lever op til bygningsreglementet og at du udfører dine brandlukninger med

.

Hvis det er muligt kan du allerede nu undersøge, hvilke åbninger der skal brandsikres samt hvilke  installationstyper der er tale om.

3. Identificer brandklassifikationen

Undersøg også hvilken

dine brandlukninger skal overholde. Det er på den måde, du får valgt den rigtige løsning til opgaven.

Hvis du har brug for hjælp før du starter processen, kan

hjælpe dig godt i gang. 

4. Sørg for, at løsningerne kan udføres

På byggepladsen er det en god idé at sikre sig, at de løsninger som du valgte i tilbudsfasen også kan udføres.

Måske er der tilføjet flere installationer, ændret i brandklassifikationen eller på placeringen af de brandadskillende bygningsdele mv. 

5. Fremsend dokumentation

Inden du begynder arbejdet, bør du fremsende dokumentationen på systemet til rådgiver, og vise at du ønsker at udføre brandlukningerne med dokumenterede systemer. På den måde, kan du også skabe en positiv dialog omkring udførsel af brandlukningerne, således at der ikke opstår fordyrende misforståelser i processen. 

6. Informer

Informér dine kolleger om udførslen af brandlukninger. Sørg for at de har den gældende installationsvejledning til rådighed (find dine

i vores Download-center) , og ikke mindst kender til de løsninger, som skal udføres. 

Brandlukningerne er bygherres ansvar. Det er derfor dit ansvar at hjælpe og fortælle bygherre, hvis du ikke kan udføre brandlukningerne korrekt.

Scandi Supply kan hjælpe dig i denne proces - tag fat i den Brandtekniske Rådgiver i dit område - Vi hjælper dig med at sikre at dine brandlukninger udføres på den mest optimale måde ud fra situationen. Du kan altid kontakte os ved konkrete udfordringer.

Læs også:

Sidder du med et teknisk spørgsmål?

Sidder du med et teknisk spørgsmål? Så tøv ikke med at kontakte vores tekniske afdeling. Vi stiller os til rådighed og besvarer gerne dine spørgsmål.

Kontakt Jesper Steneman Brandteknisk Rådgiver Brandmaling

Brandteknisk rådgiver - Brandmaling

Jesper Steneman

+45 5150 2964