Hvem er Scandi Supply

Scandi Supply a/s er én af Danmarks førende leverandører af dokumenterede løsninger for Passiv Brandsikring. Hver dag hjælper vi byggeriets parter med at skabe dokumenterede, brandsikre bygninger, der lever op til kravene i BR18.

Vi har som en af de eneste i Danmark valgt, udelukkende at fokusere aktiviteterne på Passiv Brandsikring, dvs. brandbeskyttelse af bærende bygningskonstruktioner, brandskalsikring af facader og hulrum samt løsninger til brandlukning af installationsgennemføringer.

Scandi Supply a/s har mere end 30 års erfaring med Passiv Brandsikring. I 3 årtier har vi leveret Passiv Brandsikring til danske byggerier. Det har gjort os til specialister på Passiv Brandsikring og projektorienterede specialløsninger. For os er kvalitet, dokumentation og rådgivning en kernekompetence.

Det er vores førsteprioritet at levere den løsning indenfor Passiv Brandsikring, som skaber værdi for vores kunder og brandsikre bygninger for brugere og beboere.

Scandi Supply a/s udvikler løbende produktsortimentet, som distribueres gennem førende grossister og tømmerhandlere i Danmark samt til OEM kunder i Europa.

Scandi Supply a/s er medlem af en række branche og interesseorganisationer inden for Passiv Brandsikring. Dermed sikrer vi os adgang til den højeste specialiserede faglige viden, der sætter os i stand til at tilbyde de bedst kvalificerede og dokumenterede løsninger.

Scandi Supply a/s er byggeindustriens professionelle partner indenfor Passiv Brandsikring.

Vores Brandtekniske Rådgivere er aktive ude på byggepladser i hele Danmark. Vi yder rådgivning “on site”, vi underviser og rådgiver i Passiv Brandsikring.

Scandi Supply leverer Passiv Brandsikring fra lageret centralt beliggende i Vissenbjerg midt i Danmark

Vi er centralt beliggende i Vissenbjerg på Fyn, hvorfra vore produkter distribueres til førende grossister i hele Danmark samt til Europa.

Vi stiller vores knowhow til rådighed for entreprenører, projekterende og udførende. Siden 1990 har vi leveret produkter for Passiv Brandsikring til en række byggerier - både mindre byggerier såvel som store og kendte byggerier

Kort om Scandi Supply

  • Rådgivning og salg af løsninger til Passiv Brandsikring

  • Rådgivning fra projektering til montage og kvalitetssikring

  • Kurser i brandlukning for entreprenører, arkitekter og ingeniører

  • Konstant fokus på bygningsreglementet og de løbende ændringer

  • Højtuddannede medarbejdere, der sikrer bedst mulige løsninger

  • Aktive Brandtekniske Rådgivere på byggepladser i hele Danmark

  • Gennemtestede og veldokumenterede produkter

  • Distribution gennem førende grossister i Danmark

  • 30 års erfaring i branchen

Skal vi arbejde sammen?

Scandi Supply a/s har et stærkt team af dedikerede medarbejdere, der dagligt arbejder for at give kunder og samarbejdspartnere indsigt i, hvad Passiv Brandsikring er. Vi ønsker at tilføre byggeriets parter viden om lovkrav og anbefalinger og at skabe overblik over de bedste løsningsmuligheder. På den måde ansporer vi til anvendelsen af dokumenterede produkter og understøtter det bedste valg af godkendte løsninger.

Kommerciel direktør

Karsten Holse

+45 5210 0570