Om os

Scandi Supply yder brandteknisk rådgivning til Passiv Brandsikring

Scandi Supply hjælper hver dag byggeriets parter med at skabe dokumenterede, brandsikre bygninger.

Vi har som en af de eneste i Danmark valgt, udelukkende at fokusere aktiviteterne på Passiv Brandsikring, dvs. brandbeskyttelse af bærende bygningskonstruktioner, brandskalsikring af facader og hulrum samt løsninger til brandlukning af installationsgennemføringer.

Scandi Supply a/s har mere end 30 års erfaring med Passiv Brandsikring. Det har gjort os til specialister på Passiv Brandsikring og projektorienterede specialløsninger.

For os er kvalitet, dokumentation og rådgivning en kernekompetence.

Det er vores førsteprioritet at levere den løsning indenfor Passiv Brandsikring, som skaber værdi for vores kunder og brandsikre bygninger for brugere og beboere.

Scandi Supply a/s udvikler løbende produktsortimentet, som distribueres gennem førende grossister og tømmerhandlere i Danmark samt til OEM kunder i Europa.

Scandi Supply a/s er medlem af en række branche og interesseorganisationer inden for Passiv Brandsikring. Dermed sikrer vi os adgang til den højeste specialiserede faglige viden, der sætter os i stand til at tilbyde de bedst kvalificerede og dokumenterede løsninger.

Scandi Supply a/s er byggeindustriens professionelle partner indenfor Passiv Brandsikring.

Vores Brandtekniske Rådgivere er aktive ude på byggepladser i hele Danmark. Vi yder rådgivning “on site”, vi underviser og rådgiver i Passiv Brandsikring.

Vi er centralt beliggende i Vissenbjerg på Fyn, hvorfra vore produkter distribueres til førende grossister i hele Danmark samt til Europa.

Vi stiller vores knowhow til rådighed for entreprenører, projekterende og udførende. Siden 1990 har vi leveret produkter for Passiv Brandsikring til en række byggerier - både mindre byggerier såvel som store og kendte byggerier

Skal vi arbejde sammen?

Scandi Supply a/s er et stærkt team af dedikerede medarbejdere, der dagligt arbejder på at give kunder og samarbejdspartnere indsigt i, hvad Passiv Brandsikring er. Vi ønsker at tilføre byggeriets parter viden om lovkrav og anbefalinger og at skabe overblik over de bedste løsningsmuligheder. På den måde ansporer vi til anvendelsen af dokumenterede produkter og understøtter det bedste valg af godkendte løsninger. 

Teknisk Chef og Brandteknisk Rådgiver hos Scandi Supply Rasmus Brylle

Teknisk chef, Master i Brandsikkerhed

Rasmus Brylle

+45 2322 0573