Når 3 + 3 giver mere end 6

Scandi Supply hjælper El og VVS entreprenører og installatører med Passiv Brandsikring med FireFree produkter.

Som professionel VVS-installatør udfører Kjellerup VVS årligt en stor mængde både simple og avancerede VVS-opgaver rundt omkring på de danske byggepladser. Det er de eksperter i og rigtig gode til. Lemvig Müller er leverandøren af betydelig mængder materialer i den forbindelse. Og bliver opgaverne mere komplekse, er Kjellerup VVS ikke blege for at søge rådgivning hos andre eksperter. Samarbejdet med Scandi Supply omkring brandlukninger af VVS gennemføringer er et godt eksempel på det.

Man skal gøre det man er bedst til

Det gør Kjellerup VVS. Det gør Lemvig Müller og det gør Scandi Supply også. Som en af Danmarks førende leverandører af materialer for Passiv Brandsikring har Scandi Supply gennem mere end 25 år hjulpet aktører på det danske byggemarked med projektering af specialløsninger og levering af godkendte kvalitetsmaterialer for passiv brandsikring. Scandi Supply har leveret FireFree produkter til Lemvig Müller gennem årtier. Men de stiller også gerne deres knowhow til rådighed for fagentreprenører som Kjellerup VVS og det nyder alle parter fordel af.

Et par timer i skurvognen

Henrik Spanggaard, konsulent hos Scandi Supply, fortæller: ”Typisk er processen sådan, at projektlederen kontakter mig i forbindelse med et konkret projekt. Jeg mødes med ham på byggepladsen, hvor vi bruger et par timer i skurvognen på at gennemgå opgaven. Herefter udarbejder jeg en løsningsbeskrivelse, der kan indeholde fra få til flere hundrede brandlukninger.”

Vejledning og rådgivning fylder

Netop det, at tilføre byggeriets parter viden om lovkrav og anbefalinger, der ansporer til brug af de bedst dokumenterede materialer, ser Scandi Supply som én af deres fornemmeste opgaver. Derfor fylder vejledning og rådgivning i brug af korrekte materialer en del i virksomhedens hverdag. Det er det team af højt kvalificerede teknikere og konsulenter, Henrik Spanggaard er en del af. På den måde bidrager han og hans kolleger til løsningsforslag hos fagentreprenørerne, der kan konverteres til konkrete materialeordre til Lemvig Müller.

”Det kan siges kort: Det her samarbejde er intet mindre en fantastisk. Vi har fået ensrettet og optimeret al sagsbehandling i forbindelse med brandlukningsprojekter til Kjellerup VVS. Nu er er der klarhed over materialevalg, krav og godkendelser. Og frem for alt –vi har produkterne på lager og kan levere de rigtige med det samme. Det er, som jeg ser det, en kæmpe fordel for alle parter”.
Jan Monberg, salgskonsulent Lemvig Müller A/S

De rigtig varer lagerlægges

Det er essentielt for en grossist at kunne levere de rigtige godkendte materialer, hurtigt og på de rigtige betingelser. Og det kan Lemvig Müller i endnu højere grad i kraft af det nære samarbejde mellem Kjellerup VVS og Scandi Supply. Henrik Spanggaard sørger nemlig for, at Lemvig Müller får de korrekte materialer lagerlagt, således at de kan levere direkte ud til byggepladsens container, når ordren falder. På den måde undgås uheldige forsinkelser og de rigtige produkter er tilgængelige fra starten.

”Når vi får overdraget en sag, tager vores projektleder tidligt i fasen fat i Scandi Supply vedrørende brandlukningerne. Det munder ud i et fint oplæg fra Henrik (Konsulent hos Scandi Supply, red.) – en ”bette bog” med de rigtigt løsningsforslag. Vi får det hele beskrevet og vores montører tager selv kontakt til Henrik, hvis der opstår tvivl under vejs. Den direkte kontakt, er en stor hjælp for os. Vi ved, det er det rigtige der bliver gjort og vi undgår fejlfortolkninger undervejs. Vi har et godt samarbejde, som vi er meget for.”
Lars Thomsen, Projektchef Kjellerup VVS

”Det er en stor tilfredsstillelse, at vi kan bruge vores knowhow til at bringe de bedste produkter i spil, når der skal brandsikres omkring installationsgennemføringer”, siger Henrik Spanggaard. ”Vi møder stadigvæk nogle gange den holdning, at vores FireFree produkter er dyre, sammenlignet med andre produkter på markedet. Men dokumentation og rådgivning giver i sidste ende en dokumenteret besparelse. Derfor er samarbejdet og trepartsaftalerne mellem os som leverandør af passiv brandsikring, vores grossist og slutbrugeren noget der virkelig giver værdi i sidste ende”, slutter Henrik Spanggaard.

Mød Henrik Spanggaard

Henrik Spanggaard er Brandteknisk Rådgiver hos Scandi Supply og opererer til dagligt i region nord. Henrik er oprindeligt uddannet elektriker og har lang erfaring indenfor salg og rådgivning, bla. af ABV og ABA. Hvis du har spørgsmål til Passiv Brandsikring er du velkommen til at kontakte Henrik.Brandteknisk rådgiver - Entreprenører | Nord & Østjylland

Henrik Spanggaard

+45 2322 0571