EasyFix - nemt at arbejde med

Montering af FireFree Easyfix

Det ligner modellervoks og det er nemt at arbejde med. FireFree® Easyfix kan, trods det fredsommelige udseende, redde både liv og værdier.

FireFree® EasyFix er en let anvendelig og brandgodkendt fugemasse, leveret i æske med afskårne strimler klar til brug. FireFree® EasyFix monteres og tilpasses let med fingrene, og kræver ingen værktøjer. Massen kan genanvendes, da den ikke hærder op.

FireFree® EasyFix bruges til tætning af installationsgennemføringer med små fuger, hvor konventionel brandmastik ikke kan anvendes. Materialet kan anvendes hvor der
er mindst 30 mm mellem de enkelte gennemføringer.

FireFree® EasyFix monteres/trykkes i en trekantsfuge omkring installationerne således, at hullet er helt lukket og brandmodstandsevnen etableret. Herved hindres spredning af røg og flammer i tilfælde af brand.

  • Overflademonteret løsning

  • Hurtig og let montering

  • Både til dæk og væg

  • Brandstoppende

  • Lydisolerende

  • Op til EI120


Man overser let kravet om at brandlukke, når man laver gennembrydning til nye installationer i f.eks. renoveringer.

Hvis den udførende har en æske Firefree® Easyfix liggende i værktøjskassen, er det nemt at knække det stykke EasyFix® af og gemme resten til andre brandlukninger. FireFree® EasyFix kan formes med fingrene og lægges rundt om røret eller kablet. FireFree® Easyfix bevarer sin viskositet og tørrer ikke ud over tid. Restprodukter kan anvendes senere, blot det bevares ved stuetemperatur.

Firefree® Easyfix kan let bearbejdes og kræver ikke handsker eller anden beskyttelse. Det giver en let løsning på mindre opgaver med brandlukning.

Firefree® Easyfix er lanceret som et led i Scandi Supplys bestræbelser på altid at have en dokumenteret løsning ved hånden.

Vi leverer dokumentationen

Det er op til den enkelte producent af Passiv brandsikring, at udvikle og dokumentere deres systemer. Hvad der er muligt med ét produkt, er måske ikke muligt med et andet. Vælger du FireFree® produkter, følger den nødvendige rådgivning og sparring om anvendelse i konkrete situationer med. Kontakt os og vi sætter dig i forbindelse med den Brandtekniske Rådgiver i dit område.Teknisk Chef og Brandteknisk Rådgiver hos Scandi Supply Rasmus Brylle

Teknisk chef, Master i Brandsikkerhed

Rasmus Brylle

+45 2322 0573