Til dig der skal brandmale

Et samarbejde med Scandi Supply om brandmaling af bærende stålkonstruktioner er en god investering i forhold til korrekt, dokumenteret produktvalg og langtidsholdbare løsninger. Med vores brandmaling følger 30 års erfaring og kvalificeret rådgivning - vi følger jer gennem hele processen.

- vi har leveret brandmaling til danske projekter gennem 3 årtier og samarbejder med nogle af markedets højst kvalificerede brandmalere.  Vi kan også hjælpe jer. Vi har en lang række Brandtekniske Rådgivere i marken, som gerne bistår med Passiv Brandsikring. Fra kontoret i Vissenbjerg er Scandi Supply til rådighed - vi er kun et opkald væk - www.scandisupply.dk/kontakt - kontakt f.eks. Brandteknisk Rådgiver Jesper Steneman, som sidder klar ved telefonen alle ugens dage.

Få hjælp til brandmaling hos vores Brandtekniske Rådgiver.

Vi kan ikke lære brandmaleren at male - at male er brandmalerens ekspertise. Men vi kan hjælpe med beregning, produktvalg, dokumentation og rådgivning i forhold til lovgivning og krav - og så har vi de bedste produkter.

Brandmaling for bærende stålkonstruktioner

Scandi Supply tilbyder at udstede et certifikat på projektet, udarbejdet på baggrund af brandmalerens fremsendte kontrolmålingerne af lagtykkelserne. Hvis man ønsker at modtage et certifikat, skal målerapporten indsendes til Scandi Supply senest 3 uger efter arbejdets afslutning. Certifikatet verificerer at brandmalingen er udført korrekt og kan vedlægges dokumentation og kvalitetssikring når projektet overdrages til bygherre.

Certifikater for brandmaling af bærende stålkonstruktioner

Sidder du med et teknisk spørgsmål?

Sidder du med et teknisk spørgsmål? Så tøv ikke med at kontakte vores tekniske afdeling. Vi stiller os til rådighed og besvarer gerne dine spørgsmål.

Kontakt Jesper Steneman Brandteknisk Rådgiver Brandmaling

Brandteknisk rådgiver - Brandmaling

Jesper Steneman

+45 5150 2964