Dit personlige certifikat

Kursus i Passiv Brandsikring certifikat

Scandi Supply's Brandtekniske Rådgivere afholder tilsammen i omegnen af 350 seminarer, kurser og gå-hjem-møder årligt for Entreprenører og Rådgivende Ingeniører i branchen.

Måske er du en af dem, der allerede har været på et af vores kurser? I så fald har du forhåbentligt haft god glæde af den ekspertise, du tilegnede dig i Passiv Brandsikring og fået løst en masse brandlukningsopgaver med dokumenterede løsninger.

Dit certifikat er personligt


Efter kurset modtog du et certfikat. Dette certifikat er personligt og følger dig. Scandi Supply opbevarer en kopi af dit certifikat i en periode. Skulle du forlise dit certifikat, kan vi evt. hjælpe dig med en ny kopi. Kontakt os hvis du har mistet dit certifikat.

Hvor længe er certifikatet gældende?

Dit certifikat udløber i princippet aldrig. Hvis dit certifikat er mere end 3 år gammelt, anbefaler vi dog at få det fornyet ved et opfølgende kursus. Der sker så mange ændringer i Bygningsreglementet, at det kan være en god idé at få det genopfrisket.

Hvis du vil forny dit certifikat, er du velkommen til at tage kontakt til den Brandtekniske Rådgiver i dit område for nærmere aftale.

Kurserne er gratis

Scandi Supply's kurser afholdes gratis og uden beregning. Som en af Danmarks førende leverandører af materialer for Passiv Brandsikring, er det vores førsteprioritet at bidrage til brandsikre byggerier og dermed stor sikkerhed for brugere og beboere. Det kan vi bl.a. gøre ved at uddanne og vejlede rådgivere, projekterende og udførende aktører inden for Passiv Brandsikring.

Men vores assistance stopper ikke der.

Hvad kan I bruge Scandi Supply til?

Spørg os om lovgivningen

I BR18 ændres kravene til Passiv Brandsikring med 6 måneders intervaller og det kan være tidskrævende at holde sig opdateret og dyrt at tage fejl. Vi laver ikke andet end Passiv Brandsikring og er altid ajour med de seneste retningslinjer. Vi svarer gerne på spørgsmål.

Vi hjælper med dokumentationen

FireFree er dokumenterede, præaccepterede løsninger, der er flammestoppende fra første sekund. Når du vælger FireFree produkter, følger den nødvendige rådgivning og sparring om anvendelse i konkrete situationer med. Vi hjælper gerne med dokumentationen og vi gør det gratis.

Vi er til stede ude på byggepladserne

Vores konsulenter har føling med markedet, kender projekterne og kører i hele landet. Vi møder gerne op på byggepladsen for at hjælpe dig godt videre.

Book et kursus

Hvis I har brug for et kursus i dokumenteret Passiv Brandsikring, anvendelsen af FireFree produkterne eller måske et andet relevant område, så kontakt Scandi Supply og vi sætter dig i forbindelse med den Brandtekniske Rådgiver i dit område. Vi kan tilpasse kurserne helt efter jeres behov.Eva Holdensen

Projektkoordinator

Eva Holdensen

+45 2322 0572