Under 8 timers hærdetid

Vi samarbejder med certificerede brandmalere

Scandi Supply samarbejder med en lang række certificerede brandmalere. I samarbejde med disse, bistår vi med kontrolmålinger iht. Sikkerhedsbranchens vejledning herfor.

Når arbejdet er godkendt, udstedes certifikat som dokumenterer at målingerne overholder den korrekte brandklassifikation og kritiske ståltemperatur.

Når bærende stålkonstruktioner udsættes for varme mister de gradvist bæreevnen. Derfor er det nødvendigt at brandisolere stålkonstruktionen. Til det formål leverer Scandi Supply f.eks. FireFree® ScandiBoard eller Nullifire® Brandmaling.

Når man brandbeskytter stålkonstruktionerne med brandmaling, kan man bibeholde det rå stål-udtryk som de bærende elementer har. Det giver ikke blot en æstetiske flot finish, men har i mange byggerier en række praktiske fordele.

Når brandmaling udsættes for varmepåvirkning, ekspanderer materialet op til 40 gange den påførte lagtykkelse. Ekspansionen skaber et isolerende lag på stålets overflade, der beskytter stålet således at den fulde bæreevne bibeholdes i tilfælde af brand.

Det er nemt at påføre en topmaling i den ønskede dekor og derved skabe den individuelle finish, bygherre og brugere af bygningen måtte ønske.

Brandmaling kræver ingen vedligeholdelse

Brandmaling kræver generelt ikke det store vedligehold i løbet af bygningens levetid.

  • Nullifire® SC902 er en 2-komponent brandmaling, bestående af en aktivator og basecoat.

  • Brandmalingen kan anvendes på indvendige og udvendige konstruktioner.

  • Nullifire® SC902 kan påføres i lagtykkelser op til 5.000 µm i én arbejdsgang.

  • Det er derfor muligt, at brandbeskytte stål til R120 ved kun én påføring.

  • Nullifire® SC902 har en modstandsdygtig overflade, og tåler efterfølgende håndtering og transport bedre end andre konventionelle brandmalinger.

  • Malingen er fingertør efter blot én time, og fuldhærder i løbet af få timer, helt ned til -10°C.

  • Nullifire® SC902 kan påføres direkte på nyligt blasted stål, ved korrosionsklasse C1 og C2 og der er ikke yderligere behv for topmaling

  • Grundet den korte hærdetid, gør det malingen velegnet til påføring både on-site og off-site.

  • Nullifire® SC902 er dokumenteret ved ETA-14/0079, CE-mærke: 1121-CPR-GA5018

Vi kan hjælpe med beregningen

Skal du brandmale? Vi kan hjælpe med dimensionering af lagtykkelser til dit projekt. Dimensioneringen tager udgangspunkt i brandkravet og den kritiske ståltemperatur. Kontakt vores tekniske afdeling for yderligere information.

Kontakt Jesper Steneman Brandteknisk Rådgiver Brandmaling

Brandteknisk rådgiver - Brandmaling

Jesper Steneman

+45 5150 2964