Jubilæum - Jesper Steneman

Brandteknisk Rådgiver Jesper Steneman

På mange måder tog Jesper Stenemans start hos Scandi Supply afsæt i en tragisk hændelse, nemlig hans fars død. I 20 år drev Jesper selvstændig virksomhed sammen med sin far. Da hans far døde efter svær sygdom, valgte Jesper imidlertid at afhænde deres fælles forretning. Tiden var kommet til at gå nye veje og Jesper erklærede sig ”open to new opportunities”.

Samtidigt hos Scandi Supply i Vissenbjerg - her sad Adm. Direktør Bent Jensen netop nu og ledte efter en teknisk salgsressource til varetagelse af opgaver, bla. i søsterselskab BrannStopp Norge i Larvik. De 2 mødtes til en snak der mundede ud i Jespers ansættelse hos Scandi Supply for nu 13 år siden.

I de første år hos Scandi Supply, fik Jesper banket rusten af sit norske. Han indgik i et nært samarbejde med søsterselskabet i Norge og da aktiviteterne ad åre blev samlet i Vissenbjerg, gled Jesper naturligt tættere på teknisk afdeling. Han besad nemlig en dyb interesse for og en teknisk indsigt i produkter, godkendelser og normer, hvilket naturligt bragte ham tættere på den brandtekniske rådgivning.

I dag er Jesper en fast del af Scandi Supplys interne tekniske stab. Han står for beregning og dimensionering af brandmaling til bærende stålkonstruktioner og sidder klar ved telefonen, når udførende fagentreprenører, ingeniører, arkitekter eller andre samarbejdspartnere har brug for brandteknisk rådgivning.

Og ingen spørgsmål er for simple, når man får Jesper i røret. Han lytter med dyb interesse og stor erfaring i de brandtekniske problematikker, hans kunder møder i projekter, ved tegneborde eller på byggepladser og han rådgiver med stor personlig varme og tålmodighed. Der er plads til en lun bemærkning og et glimt i øjet (også i telefonen). Kunderne ved de kan regne med en konsekvent og detaljeorienteret brandteknisk rådgivning og en stor viden om FireFree® produkterne. Ingen detaljer forbigår Jespers opmærksomhed, lige som han faciliterer en samvittighedsfuld projektopfølgning og har fingeren på pulsen i branchen.

”Vi indrømmer det gerne, Passiv Brandsikring er et tekniktungt fagområde at beskæftige sig med”, siger vicedirektør og master i brand, Tom Abildgaard, som er Jespers chef og nærmeste tekniske sparringspartner. ”Derfor er der en vis tryghed i, at al vores teknisk information også har været igennem Jespers hænder. Han har en stor finger med i spillet i Scandi Supply’s højt værdsatte Håndbog i Passiv Brandsikring, der for nyligt udkom i 11. udgave. Jesper er garant for, at det tekniske materiale har fået en struktureret, disciplineret og meget metodisk behandling, for han har en høj arbejdsstandard og værdsætter kvalitet. Det kommer i sidste ende vores kunder til gode.”, fortæller Tom Abildgaard.

Også kollegerne nyder godt af Jespers høje serviceorgan, såvel som af hans nærmest fotografiske hukommelse, som der kan være god brug for i et komplekst marked, hvor projekter og byggerier nogle gange er årevis undervejs. Med sit rolige ydre og sin store tålmodighed, er Jesper en værdsat backup for konsulenterne i marken, der kan regne med Jesper i ekspertrollen bag kulisserne. Og så er han en god forligsmand og en fredsskaber, der kommer overens med alle – og det er heller ikke nogen ringe egenskab at besidde i en travl hverdag, hvor bølgerne kan gå højt.

Privat er Jesper familiefar, foreningsmand og i øvrigt et stort naturmenneske. Fritiden bliver brugt på fodbold, lystfiskeri, hiking og overnatning i naturen. Med Scandi Supply’s beliggenhed midt i Kelstrup Skov, har Jesper naturligvis en kikkert på sit skrivebord og spotter hurtig særlige fugle eller dyr uden for vinduerne.

Jesper drømte ikke om, at det skulle blive til (foreløbigt) 13 år hos Scandi Supply, da han i sin tid tog springet fra at være selvstændig og blev en del af Scandi Supply’s team. ”Tiden er fløjet af sted. Men der har altid været masser af spændende opgaver at kaste sig over og Passiv Brandsikring er bestemt ikke blevet mindre spændende med tiden.”, fortæller Jesper, der fortsætter: ”Der er noget helt særligt ved at være med til at skabe brandsikkerhed for mennesker. At redde værdier og, i yderste konsekvens, menneskeliv. Passiv brandsikring berører os alle sammen, selvom de færreste af os tænker over det i hverdagen”, slutter Jesper.

10 års Jubilæet skal – med 3 år coronaforsinkelse – fejres sammen med gode kolleger og det skal naturligvis foregå ude i naturen i bedste ”Nak & Æd”-stil og helt i Jespers ånd.

Du kan sende din lykønskningshilsen til Jesper fra Scandi Supply på js@scandisupply.dk

Skal vi arbejde sammen?

Scandi Supply a/s er et stærkt team af dedikerede medarbejdere, der dagligt arbejder på at give kunder og samarbejdspartnere indsigt i, hvad Passiv Brandsikring er. Vi ønsker at tilføre byggeriets parter viden om lovkrav og anbefalinger og at skabe overblik over de bedste løsningsmuligheder. Kontakt vores Brandtekniske Rådgivere. Vi hjælper jer godt videre med Passiv Brandsikring.

Brandteknisk rådgiver - Entreprenører | København & Vestsjælland

Thomas Skov

+45 2322 3403