CFPA-E Brandteknisk diplomuddannelse

Er du en af dem, der har bemærket, at Scandi Supply's Brandtekniske Rådgiver Carsten Møller Hansen var lidt svær at få fat i, på visse dage sidste år? Så er forklaringen, at Carsten har været igennem et krævende uddannelsesforløb og nu kan vi ønske Carsten Møller Hansen tillykke - han har bestået CFPA-E, den brandtekniske diplomuddannelse hos DBI.

Dermed har Carsten erhvervet sig et helt ny sæt af kompetencer inden for:

  • Risikovurdering

  • Beredskabslovens brandkrav

  • Reglerne for oplag af eksplosionsfarlige materialer

  • Brandstrategi

  • Passiv og aktiv brandsikring

  • Beredskabsplanlægning og

  • Forsikring

Carsten var igennem i alt 5 moduler fordelt på 17 uddannelsesdage. De 5 moduler indeholdt undervisningsforløb over temaerne byggelov og brandklassifikation, brandtekniske installationer, brandteknisk dokumentation, beredskabsloven og tekniske forskrifter. Uddannelsen byggede både på teori, diskussioner, opgaver, ekskursion og øvelser. Carsten har deltaget aktivt og med stort engagement i hele forløbet. Det glæder os se, at Carsten således har fået det bedste udbytte af uddannelsen, som frem over vil komme Carstens - og Scandi Supply's - samarbejdspartnere til gode.

Som CFPA-E har Carsten Møller Hansen erhvervet sig et internationalt anerkendt diplom der gør ham til en særdeles kompetent Brandteknisk Rådgiver i såvel passiv brandsikring som i risikovurdering, bygningsreglementets brandkrav, brandstrategi og beredskabsplanlægning, brandrisici og meget mere.

Carsten Møller Hansen er fremadrettet en del af Scandi Supply's Tekniske Afdeling og vil primært stå til rådighed for rådgivende ingeniører og arkitekter på Sjælland & Øerne.

Kontakt Teknisk afdeling

Scandi Supply's tekniske afdeling består pt. af 4 dedikerede og veluddannede Brandtekniske Rådgivere, der står klar med råd og vejledning indenfor Passiv Brandsikring og dokumenteret brug af FireFree® produkterne. I er altid velkommen til at kontakte os.

Teknisk Chef og Brandteknisk Rådgiver hos Scandi Supply Rasmus Brylle

Teknisk chef, Master i Brandsikkerhed

Rasmus Brylle

+45 2322 0573