Mød Maria - Brandteknisk Rådgiver

Brandteknisk rådgiver hos Scandi Supply Maria Kristensen

Scandi Supply bød i 2023 velkommen til Maria Wieslander Kristensen, som startetede i en nyoprettet stilling som Brandteknisk Rådgiver - Ingeniører & Arkitekter, Fyn & Jylland.

Maria er uddannet Ingeniør fra Det Tekniske Fakultet og kommer fra forsyningsbranchen, hvor hun i 14 år sad som Projektleder og Projektingeniør. Her beskæftigede hun sig med projektledelse af byggeprojekter, herunder opførelse, nedbrydning, renovering mm.

Maria kommer til at fordele sin tid 50/50 ’ude i marken’ og på kontoret i Scandi Supply’s Tekniske Afdeling i Vissenbjerg.

Ingen tvivl om, at det med at komme ud og møde folk, er noget af det, Maria brænder for. I vil hurtigt komme til at lære Maria at kende som en myreflittig og hjælpsom Brandteknisk Rådgiver, der på en konkret og håndgribelig måde, tager fat i spørgsmål og opgaver relateret til projektering af Passiv Brandsikring. Maria kender byggebranchen, byggeriet og den jargon der hersker på byggepladserne særdeles godt og ikke mindst ved hun i kraft af sin tid i bygherrens rolle, hvad det er for nogle udfordringer, man kan stå med derude.

Passiv Brandsikring er et enormt vigtigt område. Det giver så meget mening at bidrage til, at der træffes de rigtige beslutninger om dokumenteret brandsikring iht. Bygningsreglementet og jeg ved, der er brug for det

”Passiv Brandsikring er et enormt vigtigt område. Det giver så meget mening at bidrage til, at der træffes de rigtige beslutninger om dokumenteret brandsikring iht. Bygningsreglementet og jeg ved, der er brug for det”, siger Maria og uddyber: ”For både bygherrer og udførende entreprenører kan Passiv Brandsikring være komplekst og vi har brug for nogen som Scandi Supply der besidder viden og knowhow. Jeg føler mig top-motiveret til at blive en del af det her team og håber at kunne bidrage til, at gøre det med Passiv Brandsikring lettere at navigere i”, siger Maria.

Ved siden af arbejdet, har Maria et aktivt liv. Hun bor i Odense med sin mand og deres 3 børn og beskriver sig selv som et familiemenneske. Hun har en stor passion for Landevejscykling og er bl.a. en del af Team Rynkeby netværket. Maria har cyklet til Paris 5 gange og får en helt særlig glød i øjnene, når hun fortæller om det kærlige og støttende cykel-netværk, venskaberne og muligheden for at hjælpe i en god sags tjeneste, nemlig støtten til børn med kritisk sygdom. ”Det giver mig en enorm energi at kunne hjælpe – det er nok en egenskab jeg tager med mig ind i mit arbejdsliv”, slutter Maria.

Lige nu er Maria i fuld gang med et internt uddannelsesforløb. Hun fordyber sig i emnet Passiv Brandsikring med FireFree produkterne og deres løsningsmuligheder, samtidigt med at hun læser op på Bygningsreglementets kapitel 5 og suger viden ud af sine kolleger i Teknisk Afdeling.

Maria har til dagligt et tæt samarbejde med Carsten Møller Hansen og Dannie Møller Vestergaard som begge er Brandteknisk Rådgiver - Ingeniører & Arkitekter, Sjælland & Øerne, såvel som med de øvrige kolleger i salg og teknik.

Maria kan kontaktes for sparring omkring løsninger, så byd hende velkommen på e-mail mk@scandisupply.dk eller tlf. 23 22 34 09.

At arbejde hos Scandi Supply

Scandi Supply er en organisation, hvor faglig styrke, engagement, sammenhold og lyst til at bidrage, er afgørende faktorer i hverdagen. Hos os er flid, samarbejde og grundighed værdier vi vægter højt. Vi tror på, at forskellige persontyper og faggrupper bidrager med god dynamik i en til tider travl hverdag. Vi lærer sammen og af hinanden. Vi vægter accept, respekt, forpligtelse og ikke mindst filosofien om, at vi kan opnå mere, når vi løfter i samlet flok.

Kommerciel direktør

Karsten Holse

+45 5210 0570