Nordic Fire & Safety Days

Scandi Supply's Tekniske Chef Rasmus Brylle var med, da den internordiske fagkonference, Nordic Fire & Safety Days løb af stablen på Lunds Universitet i Sverige den 18. - 19. juni 2024.

Ved konferencen fremlagde Rasmus Brylle resultaterne fra brandprøvning af træbjælkelag med indskudsler. Byggemetoden med træbjælkelag med indskudsler var i mere end 300 år en skandinavisk byggetradition i dansk byggeri, hvorfor der ligger en stor interesse i, at kunne brandbeskytte disse gamle og bevaringsværdige bygninger. Rasmus Brylle har en stor viden om emnet og derfor er det særdeles glædeligt, at Nordic Fire & Safety Days gjorde brug af Rasmus Brylle's viden ved fagkonferencen.

Rasmus talte på konferencens første dag over emnet "Timber joist storey partitions".

Book of Abstracts

Konferencens Book of Abstracts er nu udkommet og ligger til download. Her kan I læse Rasmus Brylles oplæg (side 27) såvel som de øvrige oplægsholdere på konferencen.

>>Download Book af Abstracts

Nordic Fire & Safety Days finder sted hver 2. år og afholdes af de nordiske universiteter og forskningsinstitutter, der beskæftiger sig med risiko, brandsikkerhed og brandforskning i de nordiske lande.

Find mere information på https://www.ri.se/en/nfsd

Er du interesseret i emnet brandsikring af træbjælkelag med indskudsler? Så er du velkommen til at tage kontakt til Rasmus Bryllerb@scandisupply.dk.

Har du spørgsmål?

Har du yderligere spørgsmål til emnet eller til konferencen? Så er du mere end velkommen til at kontakte Teknisk Chef og Master i Brandsikkerhed Rasmus Brylle.

Teknisk Chef og Brandteknisk Rådgiver hos Scandi Supply Rasmus Brylle

Teknisk chef, Master i Brandsikkerhed

Rasmus Brylle

+45 2322 0573