Tænk brandsikring ind i byggeprocessen

Passiv Brandsikring med dokumenterede FireFree produkter

Mange tror, at ansvaret for korrekt brandsikring påhviler de stedlige brandmyndigheder. Sådan er det ikke.

Byggelovens §17 placerer det fulde ansvar for korrekt brandsikring hos bygherre.  I et komplekst, moderne byggeri med komplekse, moderne installationer, er der fare for at brandsikringsopgaven i sidste ende lander hos byggerådgiver eller entreprenør.

Sådan behøver det ikke at være. Mange ubehagelige overraskelser kan spares, hvis brandsikring tænkes ind i byggeprocessen så tidligt som muligt.

Scandi Supply samarbejder tæt med såvel bygherrer, rådgivere, total- og hovedentreprenører samt udførende fagisolatører. Vi brænder for at få den dokumenterede brandlukning tænkt ind i byggeprocessen på så tidligt et tidspunkt som muligt.

Derfor gennemgår vi årligt mange byggerier sammen med bygherrer og entreprenører og kortlægger alle de brandklassificerede vægge og etageadskillelser, hvor installationsgennemføringer skal brandlukkes korrekt for at byggeriet i sidste ende lever op til lovkravene. Denne rettidige omhu sparer vores samarbejdspartnere for både forsinkelser, dagbøder og uventede meromkostninger. Brandgodkendelser og test går glat igennem første gang og byggeriet kan afleveres til tiden.

I sidste ende står Bygherre med et brandsikkert byggeri, som er trygt for mennesker at opholde sig i.

5 gode grunde til at tænke brandsikring tidligt ind i byggeprocessen

 1. Spar tid - udførende faggrupper kan foretage den korrekte brandtætning af installationsgennemføringer i én arbejdsgang og skal ikke vende tilbage til opgaven flere gange.

 2. Undgå misforståelser - god planlægning og brandprojektering hindrer misforståelser
  hos byggeriets parter i forhold til, hvem der gør hvad.

 3. Reserver de bedste produkter – med en god projektering, er det lettere at sikre sig de
  bedst egnede og mest dokumenterede brandsikringsprodukter til sit byggeri.

 4. Spar penge – en god kortlægning af brandkrav og produkter, gør det lettere at
  forhandle de bedste produkter hjem til den rigtige pris.

 5. God beskyttelse af menneskeliv og værdier – i tilfælde af en brand, er korrekt og
  veldokumenteret brandlukning i sidste ende med til at redde såvel menneskeliv
  som værdier.

Vi leverer dokumentationen

Det er op til den enkelte producent af Passiv brandsikring, at udvikle og dokumentere deres systemer. Hvad der er muligt med ét produkt, er måske ikke muligt med et andet. Vælger du FireFree® produkter, følger den nødvendige rådgivning og sparring om anvendelse i konkrete situationer med. Kontakt os og vi sætter dig i forbindelse med den Brandtekniske Rådgiver i dit område.Teknisk Chef og Brandteknisk Rådgiver hos Scandi Supply Rasmus Brylle

Teknisk chef, Master i Brandsikkerhed

Rasmus Brylle

+45 2322 0573