Produkt- & rådgiveransvarsforsikring

Salg og rådgivning under ét tag

Når I samarbejder med Scandi Supply om Passiv Brandsikring med FireFree® produkterne stiller vi vores knowhow til rådighed. Hos Scandi Supply er rådgivning og salg af Passiv Brandsikring nemlig samlet under ét tag. Vi har valgt, at prisen for FireFree® løsninger for dokumenteret Passiv Brandsikring skal være inklusive rådgivning og sparring om brug og dokumentation af FireFree® produkter - i hele projektfasen.

Vi tror på, at den strategi gør brugen af FireFree® produkter for passiv brandsikring til den mest langtidsholdbare og bæredygtige løsning for kunder, for samarbejdspartnere og for os som leverandører.

Med andre ord – det betaler sig i sidste ende at samarbejde med Scandi Supply om markedets bedst dokumenterede produkter for Passiv Brandsikring, når der skal brandsikres iht. BR18.

Vi tager vores ansvar og kundernes tillid alvorligt

Scandi Supply har naturligvis tegnet en produktansvarsforsikring der dækker hvis FireFree® produkterne og vores ydelser forbundet hertil skulle være skyld i skader.

”Når vores brandtekniske rådgivere kommer ud på byggepladser og inviteres ind i projekterne, bliver de mødt af et væld af forskellige spørgsmål og ofte rækker disse spørgsmål ud over vores egne produkter og godkendelser.

Vi rådgiver udelukkende om brug af FireFree® produkterne og hjælper vores kunder på vej i forståelsen af BR18. ”, fortæller Tom Eiken Abildgaard, Vicedirektør hos Scandi Supply.

Vi beskytter hinanden med en rådgiveransvarsforsikring

Derfor har Scandi Supply udover produktansvarsforsikringen, tegnet en rådgiveransvarsforsikring. Den beskytter mod misforståelser og det er en tryghed Scandi Supply lægger vægt på som troværdig og ansvarsbevidst leverandør af FireFree® løsninger for passiv brandsikring.

”Når man anvender vores system FireFree® følger der altid rådgivning med produkterne i forhold til anvendelse, projektering, bygningsreglemenets krav, dokumentation mv. Derfor er det helt naturligt for os at have begge forsikringer som en del af vores samlede pakke til kunderne”, siger Tom Eiken Abildgaard.

Produktansvarsforsikringen …
… dækker, når vi rådgiver kunden og kunden køber vores FireFree®produkter.

Rådgiveransvarsforsikringen ….
… dækker, hvis vi rådgiver kunden og kunden ikke køber FireFree® produkter men gør brug af vores rådgivning.

Sidder du med et projekt, hvor der er behov for dybere kendskab til vores Rådgiveansvarsforsikring, så er du velkommen til at kontakte Tom Eiken Abildgaard på email ta@scandisupply.dk for yderligere information.

Skal vi arbejde sammen?

Scandi Supply a/s har et stærkt team af dedikerede medarbejdere, der dagligt arbejder for at give kunder og samarbejdspartnere indsigt i, hvad Passiv Brandsikring er. Vi ønsker at tilføre byggeriets parter viden om lovkrav og anbefalinger og at skabe overblik over de bedste løsningsmuligheder. På den måde ansporer vi til anvendelsen af dokumenterede produkter og understøtter det bedste valg af godkendte løsninger.

Kommerciel direktør

Karsten Holse

+45 5210 0570