40 elektrikere har gennemgået kursus

Scandi Supply tilbyder kurser i Passiv Brandsikring og brug af dokumenterede FireFree produkter

40 elektrikere fra BE Installationer har nu gennemgået Scandi Supply's kursus i Passiv Brandsikring.

Hos BE Installationer mærker de i dagligdagen vigtigheden af at efterkomme de strenge krav i BR18, bla. vedr. brandlukning af installationsgennemføring. Som udførende entreprenører skal BE Installationers mere end 40 elektrikere nemlig brandlukke iht. lovgivningen, når de bryder brandadskillende bygningsdele med kabler i føringsveje. Brandlukningsarbejdet foregår med dokumenterede produkter fra FireFree®, bla. FireFree® Brandplader og FireFree® B722 Brandmastik.

Kurset blev afholdt af Scandi Supply's Brandtekniske Rådgiver Henrik Spanggaard, der til dagligt holder til i region Nord. Kurset blev fulgt op af en praktisk del, hvor de deltagerende elektrikere fik muligheden for at få materialet i hånden og øve i praksis. Hands-on og learning by doing virker nemlig bedst, siger de hos BE Installaltioner.

BE installationer var glade for kurset og har planer om at udruste alle deres elektrikere med et kursus i Passiv Brandsikring fra Scandi Supply.

Om BE Installationer

BE Installationer udfører elinstallationer, VVS-arbejde, reparation og service for private, offentlige institutioner og for erhvervs- og industrikunder i hele landet. BE Installationer beskriver sig selv som dedikerede og professionelle, uanset opgavens omfang. Virksomheden lægger vægt på faglighed, erfaring og uddannelse og gør sig umage for at levere godt håndværk til aftalt tid og pris.

Mød Henrik Spanggaard

Henrik Spanggaard er Brandteknisk Rådgiver hos Scandi Supply og opererer til dagligt i region nord. Henrik er oprindeligt uddannet elektriker og har lang erfaring indenfor salg og rådgivning, bla. af ABV og ABA. Hvis du har spørgsmål til Passiv Brandsikring er du velkommen til at kontakte Henrik.Brandteknisk rådgiver - Entreprenører | Nord & Østjylland

Henrik Spanggaard

+45 2322 0571