svt-koncernen fortsætter sin internationale vækst

Pressemeddelelse

Hamborg, 9. oktober 2024.

svt-koncernen fortsætter med at fremme internationaliseringen af sin forretning inden for brandsikkerhed via opkøb af det danske selskab Scandi Supply A/S. Som en af de førende leverandører af brandsikkerhed i Europa styrker svt dermed sine aktiviteter på det skandinaviske marked. I de seneste år er svt-koncernen vokset kraftigt og har drevet sin europæiske ekspansion gennem opkøb i Frankrig, Storbritannien og Norge.

Scandi Supply, med hovedkontor i Vissenbjerg nær Odense, er en af de førende distributører af løsninger for passiv brandsikring i Danmark. Virksomheden blev grundlagt for mere end 25 år siden og har en bred portefølje af løsninger til passiv brandsikring.

"Med Scandi Supply har vi fået en stærk partner med dybdegående ekspertise og en stor forståelse for det skandinaviske marked," siger Dr. Jens Reiners, CEO for svt-koncernen. "Dette opkøb giver os mulighed for at udvide vores tilstedeværelse til en af de mest dynamiske regioner i Europa, samtidig med at vi drager fordel af Scandi Supplys ekspertise. Sammen vil vi udvikle innovative løsninger, der vil gavne vores kunder i hele Skandinavien."

Generationsskiftet hos Scandi Supply blev arrangeret tidligt
Som en del af salget forlader den nuværende direktør og medejer af Scandi Supply Bent Jensen virksomheden. 63-årige Bent Jensen har ledet virksomheden i mere end 25 år og udvidet dens markedsposition betydeligt i Danmark. "Det har været en fornøjelse og en ære at drive Scandi Supply i så mange år og at bidrage til virksomhedens vækst," udtaler Bent Jensen. "Den rejse, vi har været på, har været præget af innovation og et stærkt kundefokus. Med svt-koncernen ved vores side er det nu tid til at overlade virksomheden til nye hænder og skrive en endnu større succeshistorie. Jeg er stolt af, hvad vi har opnået, og er overbevist om, at Scandi Supply vil fortsætte med at blomstre under den nye ledelse."

Tom Abildgaard overtager posten som ny administrerende direktør for Scandi Supply. 36-årige Tom Abildgaard har været en del af virksomhedens ejerkreds siden 2019. Tom Abildgaard, som har arbejdet for Scandi Supply siden 2014, har omfattende erfaring inden for strategisk ledelse og er ekspert på markedet for passiv brandsikring. "Jeg ser meget frem til at arbejde sammen med svt-koncernen," siger Tom Abildgaard. "Sammen har vi mulighed for at kombinere vores styrker og udnytte synergier, der vil gøre det muligt for os at udvide vores markedsposition i Skandinavien yderligere og sætte nye standarder inden for brandsikkerhed. Sammenlægningen stiller os stærkere og øger vores innovative styrke og gør det muligt for os at tilbyde vores kunder førsteklasses løsninger. Vores fælles mål er at konsolidere vores markedslederposition yderligere inden for brandsikringsløsninger."

svt-koncernen har til hensigt at fortsætte sin ekspansive vækststrategi i fremtiden og er åben for yderligere opkøb. "Vi ved, at mange ejere i vores branche søger en god og sikker efterfølger til deres virksomhed. Vi har tidligere bevist, at vi er en ideel partner til dette," siger Dr. Jens Reiners.

svt Group
Michael Röll
Marketing- & Kommunikationsdirektør
Tel.: +49 172 2000026
E-mail: m.roell-ext@svt.de

Scandi Supply
Tom Abildgaard
Adm. direktør
Tel.: +45 23 22 05 68
E-mail: ta@scandisupply.dk


Om svt-koncernen:
svt-koncernen, med hovedkontor i Hamborg, er en af de førende producenter af avancerede brandsikringsprodukter og -løsninger til passiv brandsikring og industrielle brandsikringsapplikationer. Med mere end 50 års erfaring og et bredt produktsortiment tilbyder svt innovative løsninger til brandsikring af bygninger og infrastruktur. Virksomheden opererer i flere lande og forfølger en international ekspansionsstrategi.

Om Scandi Supply:
Scandi Supply er en veletableret leverandør af brandsikringsløsninger i Danmark med en lang succesfuld historik. Med et stærkt fokus på kundeservice, dokumentation og viden tilbyder virksomheden omfattende rådgivning og produkter inden for passiv brandsikring.