Produktkendskab og dokumentation

Håndbog til dokumenteret brandsikring med FireFree produkterne

Sidder du som sælger i grossistledet? Så møder du sikkert dagligt spørgsmål om Passiv Brandsikring og korrekt, dokumenteret produktvalg. Dette kursus ruster dig til salg af og rådgivning i dokumenterede FireFree® produktløsninger til entreprenører og udførende brandlukkere.

Kursusbeskrivelse

Kurset giver deltagerne nyttig viden om relevante forhold i relation til Passiv Brandsikring og valg af dokumenterede produktløsninger. Deltagerne tages igennem dele af i BR18 og introduceres til test- og klassificeringsnormer, projektering og kontrolplaner. Vi eksemplificerer gode og mindre gode brandlukninger og introducerer Scandi Supply's hjemmeside og løsningskonfigurator.

Deltagerne undervises iht. fagretning el, VVS og ventilation mv. ligesom det er muligt at sammensætte kursusindhold, helt efter jeres individuelle behov.

Varighed

Fra 4 timer eller efter nærmere aftale.

Forudsætning

Du er måske handelsuddannet sælger/rådgiver/konsulent. Måske har du en håndværksmæssig baggrund. Du er ansat i grossistledet indenfor el, VVS, ventilation eller lignende og beskæftiger dig med salg og rådgivning af dokumenteret Passiv Brandsikring med FireFree® produkter til udførende entreprenører.

Certifikat

Kurset afsluttes med udstedelse af et certifikat.

Kurset bør genopfriskes efter to år.

Pris

Kurset er gratis for jer, der forhandler FireFree® produkter

Book et kursus

Hvis I har brug for et kursus i dokumenteret Passiv Brandsikring, anvendelsen af FireFree produkterne eller måske et andet relevant område, så kontakt Scandi Supply og vi sætter dig i forbindelse med den Brandtekniske Rådgiver i dit område. Vi kan tilpasse kurserne helt efter jeres behov.Eva Holdensen

Projektkoordinator

Eva Holdensen

+45 2322 0572