Begravet i emballage

VI HAR VÆRET BEGRAVET I EMBALLAGE…

♻️Det udvidede producentansvar for emballage har gjort sit indtog, og som de andre 41.000 berørte danske virksomheder har vi brugt en del af sommeren på at få gennem-tærsket den emballage, som vi sætter på det danske marked.

♻️Heldigvis er situationen ikke så kaotisk, som det ovenstående billede kunne give indtryk af, da Scandi Supply a/s heldigvis er nået i mål med indregistreringen af det indledende estimat for 2024 før deadline, der falder den 31. august.

♻️På trods af, at det er en stor opgave at løfte for SMV’er, og særligt for importende handelsvirksomheder, så er vi hos Scandi Supply a/s glade for at kunne medvirke til en ansvarlig ordning omkring reduktion, håndtering og genanvendelse af emballage, og derved bidrage til et bedre miljø for os alle.

Hvad er udvidet producentansvar?

Det udvidede producentansvar bygger på princippet om, at producenterne er ansvarlige for affaldsfasen i deres produkters liv. Producenterne betaler for affaldsbehandlingen, og jo nemmere det er at genanvende produktet, jo billigere bliver det i sidste ende for producenten. På den måde skabes incitament til cirkulært produktdesign. Udvidet producentansvar arbejder ud fra tankegangen om ”forureneren-betaler-princippet”, som i EU er nedfældet i Maastricht Traktaten. Det er et økonomisk princip om, at man som virksomhed er ansvarlig for egen forurening.

Håndbog

Download Scandi Supply's Håndbog til dokumenteret brandsikring af installationsgennemføring.

FireFree i DGNB certificeret byggeri

Har du brug for en DGNB erklæring på FireFree produkterne til dit projekt, så kontakt vores tekniske afdeling. Vi udfærdiger projektspecifik og underskrevet DGNB erklæring.

Rune

Produktchef

Rune Kvolsgaard

+45 7624 4801