Vi byder velkommen til

Vi har en travlt tid bag os hos Scandi Supply og meget tyder på, at travlheden fortsætter. Derfor er det en glæde at kunne byde velkommen til Benny Haugaard, som er ansat hos Scandi Supply som Indkøbs- & Logistikchef.

Benny bliver fremover det faste omdrejningspunkt når det kommer til hele Supply Chain processen i Scandi Supply. Han får ansvaret for opgaver lige fra indkøb, logistik og distribution til både det fysiske og det digitale vareflow.

Benny er en fast bestanddel af vores team i Vissenbjerg. Du kan nemt få Benny "i røret", når du tager kontakt til Scandi Supply, lige som du kan være heldig at løbe ind i Benny på vores lager, hvis du er én af dem, der har din gang i vores varemodtagelse.

Benny har en bred vifte af erfaring indenfor salg, logistik og indkøb. Til dagligt bor Benny i Korsør, sammen med sin familie.

Med Benny i organisationen, tilfører Scandi Supply endnu en kapacitet til vores

Velkommen til Benny!

Giv gerne Benny et kald på tlf. 76 24 48 11, hvor Benny sidder klar til at hjælpe med spørgsmål om distribution og meget mere.

Om Scandi Supply

Scandi Supply a/s er en af Danmarks førende leverandører af materialer for Passiv Brandsikring, herunder brandbeskyttelse af bærende bygningskonstruktioner, brandskalsikring af facader og hulrum samt løsninger for brandlukning af installationsgennemføringer. Vi har mere end 25 års erfaring i branchen, hvilket har gjort os til specialister på passiv brandsikring og projektorienterede specialløsninger. Vores produktsortimentet distribueres gennem førende grossister og tømmerhandlere i Danmark samt til OEM-kunder i Europa. Igennem et seriøst leverandørnetværk sørger vi for, at vi altid har adgang til de bedste og mest veldokumenterede systemer på markedet for passiv brandsikring.

At arbejde hos
Scandi Supply

Scandi Supply er en moderne organisation, hvor faglig styrke, engagement, sammenhold og lyst til at bidrage, er afgørende faktorer i hverdagen. Hos os er flid, samarbejde og grundighed værdier vi vægter højt. Vi tror på, at forskellige persontyper og faggrupper bidrager med god dynamik i en til tider travl hverdag, hvor tingene nogen gange går stærkt. Vi lærer sammen og af hinanden. Vi prioriterer det sociale – der skal være plads til at grine sammen - og vi vægter accept, respekt, forpligtelse og ikke mindst filosofien om, at vi kan opnå mere, når vi løfter i samlet flok.

Kommerciel direktør

Karsten Holse

+45 5210 0570