Scandi Supply udvider ejerkredsen


Scandi Supply a/s i Vissenbjerg udvider ejerkredsen med 2 nye ejere, idet Tom Eiken Abildgaard og Karsten Holse er indtrådt i partnerskab med indehaver gennem mere end 20 år, Bent Jensen.

Tom Eiken Abildgaard er 30 år, uddannet Bygningsingeniør og har desuden en Master i Brandsikkerhed fra DTU. Tom Eiken Abildgaard har fungeret som Teknisk Chef i Scandi Supply siden 2015 og fortsætter som sådan. Toms overordnede ansvarsområde dækker teknik, produktdokumentation og -udvikling.

Karsten Holse er 42 år, uddannet Ingeniør og har desuden en MBA i ledelse. Karsten Holse har et dybdegående kendskab til byggebranchen gennem en årrække og får fremadrettet det overordnede ansvar for Scandi Supply’s salg og markedsføring.

”Jeg har haft en lang række af gode år som indehaver af Scandi Supply. Nu er tiden kommet til at fremtidssikre og styrke virksomhedens fortsatte udvikling ved - i rettidig omhu – at arbejde frem mod et gnidningsfrit generationsskifte. Det er derfor en stor glæde for mig at kunne byde velkommen i ejerkredsen til to så stærke profiler som Tom og Karsten”, udtaler Direktør Bent Jensen.

Bent Jensen overtog virksomheden medio 1990’erne. Siden da har Scandi Supply løbende udvidet og udviklet produktsortiment og aktiviteter. Virksomheden har til huse i Vissenbjerg, hvorfra salg og rådgivning af byggeriets parter foregår.

”Vi er i dag et team af dedikerede medarbejdere, der dagligt arbejder på at give kunder og samarbejdspartnere indsigt i, hvad passiv brandsikring er”, fortæller Bent Jensen. ”Vi ønsker at tilføre byggeriets parter viden om lovkrav og anbefalinger, at skabe overblik over de bedste løsningmuligheder ved at anspore til anvendelsen af dokumenterede produkter og derved understøtte det bedste valg af korrekte og godkendte materialer. Med Tom og Karsten på holdet er jeg sikker på, vi kommer til at stå endnu stærkere i fremtiden”, slutter Bent Jensen.

Scandi Supply a/s har, som en af de få i Danmark, valgt at fokusere aktiviteterne på forretningsområdet passiv brandsikring, herunder brandbeskyttelse af bærende bygningskonstruktioner, brandskalsikring af facader og hulrum samt løsninger for brandlukning af installationsgennemføringer. Ad åre har det gjort virksomheden til specialister på området passiv brandsikring og projektorienterede specialløsninger. Scandi Supply er i dag én af Danmarks førende leverandører af produkter til passiv brandsikring, for hvem kvalitet, dokumentation og rådgivning er en kernekompetence. Produktsortimentet udvides og udvikles løbende og distribueres gennem førende grossister og tømmerhandlere i Danmark samt OEM-kunder i Europa.

For spørgsmål vedr. ovenstående, venligst kontakt direktør Bent Jensen, tlf. 23 22 05 55

Dokumenterede løsninger er vores førsteprioritet

Vi har et team af højt kvalificerede teknikere og Brandtekniske Rådgivere, som står til disposition med know-how. Det er vores førsteprioritet at levere den løsningen, der skaber værdi for vores samarbejdspartnere og brugere af vores materialer.
ansat

Administrerende direktør

Bent Jensen

+45 2322 0555