Scandi Supply overtager Litecore

Scandi Supply a/s i Vissenbjerg har med virkning fra 1. november 2019 overtaget den himmerlandske produktionsvirksomhed LiteCore A/S, beliggende i Aars.
LiteCore A/S har siden etableringen i 2004 produceret og markedsført brandhæmmende paneler til marine- og offshore industrien i Danmark og resten af verden. Siden 2010 har indehaver Ernst Pinstrup Sørensen ejet og drevet virksomheden.
Scandi Supply a/s beskæftiger sig med passiv brandsikring, herunder brandbeskyttelse af bærende bygningskonstruktioner, brandskalsikring af facader og hulrum samt løsninger for brandlukning af installationsgennemføringer. ”LiteCores produkter passer dermed rigtig godt ind i vores produkt-portefølje og bliver en naturlig udvidelse af det forretningsområde vi er specialister i. Vi tror det vil give en god synergieffekt”, siger direktør Bent Jensen.
Ernst Pinstrup Sørensen fortsætter i LiteCore i en overgangsfase. ”Vi er glade for, at Ernst har sagt ja til at stå til rådighed med sin ekspertise. Vi søger nu en produktionsleder, der komme til at stå for den fremtidige, daglige drift af virksomheden”, fortæller Bent Jensen, som fortsætter: ”Scandi Supply ønsker at tilføre byggeriets parter viden om lovkrav og anbefalinger, at skabe overblik over de bedste løsningmuligheder ved at anspore til anvendelsen af dokumenterede produkter og derved understøtte det bedste valg af korrekte og godkendte materialer. Vi er en af de eneste virksomheder i Danmark, der har valgt specifikt at fokusere forretningsområdet på passiv brandsikring.”
Med afsæt i LiteCores brandhæmmende paneler, arbejder Scandi Supply desuden på at at udvikle et system til brandadskillende bygningsdele, som vil blive tilbudt sideløbende med virksomhedens nuværende produktprogram.
Som specialister på området passiv brandsikring og projektorienterede specialløsninger, er Scandi Supply én af Danmarks førende leverandører af produkter til passiv brandsikring, for hvem kvalitet, dokumentation og rådgivning er en kernekompetence. Produktsortimentet udvikles løbende og distribueres gennem førende grossister og tømmerhandlere i Danmark samt OEM-kunder i Europa.
LiteCore A/S fortsætter produktionen fra fabrikken i Aars og vil blive drevet som et datterselskab under Scandi Supply a/s.
Scandi Supply ledes til dagligt en ejerkreds bestående af Teknisk Chef Tom Eiken Abildgaard, som er Bygningsingeniør og Master i Brandsikkerhed, Salgschef Karsten Holse, som er uddannet Ingeniør og har en MBA i ledelse samt af Direktør Bent Jensen, som har stået i spidsen for Scandi Supply siden opstarten medio 1990’erne.
For yderligere information, kontakt Direktør Bent Jensen, tlf. 23 22 05 55.

30 års erfaring med Passiv Brandsikring

Vi har leveret Passiv Brandsikring gennem 3 årtier. Vores team af højt kvalificerede teknikere og Brandtekniske Rådgivere står til disposition med knowhow og rådgivning. Det er vores førsteprioritet at levere den løsningen, der skaber værdi for vores samarbejdspartnere og brugere af vores materialer. Kontakt vores Brandtekniske Rådgivere - vi hjælper jer godt videre.
ansat

Administrerende direktør

Bent Jensen

+45 2322 0555