Nye brandtekniske rådgivere

Vi har forrygende travlt hos Scandi Supply.

Derfor er det en stor glæde at kunne byde velkommen til nye Brandtekniske Rådgivere i vores team.

Sjælland & Øerne

Klaus Lindberg er ansat som Brandtekniske Rådgivere på Sjælland & Øerne. Klaus er uddannet indenfor trælasthandlen og har senest beskæftiget sig med salg og rådgivning af smøretekniske midler til industrien. Klaus Lindberg indgår i tæt samarbejde med vores eksisterende team af Brandtekniske Rådgivere på Sjælland, Carsten Møller Hansen og René Veggerby, begge Sjælland & Øerne.

Midtjylland

Lars Gammelgaard Jensen er ansat som brandteknisk rådgiver i Midtjylland, hvor han indgår i et nært samarbejde med det eksisterende team af Brandtekniske rådgivere, Henrik Spanggaard (Midt- & Nordjylland) samt Benny Schacksen (Syddanmark).

At arbejde hos
Scandi Supply

Scandi Supply er en moderne organisation, hvor faglig styrke, engagement, sammenhold og lyst til at bidrage, er afgørende faktorer i hverdagen. Hos os er flid, samarbejde og grundighed værdier vi vægter højt. Vi tror på, at forskellige persontyper og faggrupper bidrager med god dynamik i en til tider travl hverdag, hvor tingene nogen gange går stærkt. Vi lærer sammen og af hinanden. Vi prioriterer det sociale – der skal være plads til at grine sammen - og vi vægter accept, respekt, forpligtelse og ikke mindst filosofien om, at vi kan opnå mere, når vi løfter i samlet flok.

Kommerciel direktør

Karsten Holse

+45 5210 0570