Kurser i passiv brandsikring

Kursus i Passiv brandsikring af installationsgennemføringer


Scandi Supply tilbyder et kursus i passiv brandsikring af installationsgennemføringer. Kurset målrettes individuelt til rådgivere, projekterende eller udførende installatører, afhængig af de enkelte deltageres behov og eventuelt konkrete opgaver. Formålet med kurset er at give deltagerne en basal viden om passiv brandsikring af installationsgennemføringer.

Kurset omfatter en teoretisk del, hvor regler, lovkrav og relevante produkt valgmuligheder gennemgås og sluttes med udstedelse af et certifikat.

Kursus i Brandmaling


Scandi Supply tilbyder et kursus i brandmaling, som særligt henvender sig til rådgivende Ingeniørfirmaer eller arkitekt firmaer.

Kurset omfatter en teoretiske del med emner som stålprofiler, Am/V værdier, brandmalingens funktion, kritisk ståltemperatur, beregning af lagtykkelser, overfladen af brandmaling, kontrol af lagtykkelse. Kurset afsluttes med udstedelse af certifikat.

Bliv autoriseret brandmaler


For at kunne opnå Autorisation som brandmaler hos Scandi Supply, skal maleren gennemgå et kursus, som afholdes hos kunden. Under kurset bliver følgende gennemgået: Am/V værdier, brandmalingens funktion, kritisk ståltemperatur, beregning af lagtykkelser, overfladen af brandmaling, kontrol af lagtykkelse samt udstedelse af certifikat. Kurset indeholder også en gennemgang af måleinstrumenter og pumpe, påføring af brandmaling, krav til tørring, faldgrupper og krav til primer/topcoat.

Har I brug for et kursus?

Hvis I har brug for et kursus i anvendelsen af FireFree produkterne, så stykker vi et kursusforløb sammen, helt efter jeres behov. Kontakt os og vi sætter jer i forbindelse med den Brandtekniske rådgiver i jeres område.IT & Marketing

Catarina Fæster Buchholt

+45 7624 4817