Kurser i passiv brandsikring

Kursus i Passiv brandsikring af installationsgennemføringer

Målgruppe eksempel: Udførende fagentreprenører:

Vi tilpasser kursus-indholdet fuldstændig jeres behov, med udgangspunkt i jeres dagligdag og udfordringer. Formålet med kurset er at give deltagerne viden om de udfordringer og faldgruber man kan møde som udførende fagentreprenør, når man beskæftiger sig med Passiv Brandsikring samt at tilføre nyttig viden om dokumenterede løsninger i Passiv Brandsikring, alt sammen omsat til konkret håndværk med godkendte materialer og præaccepterede løsninger.

Et typisk kursus består af en teoretisk gennemgang ved vores Brandtekniske Rådgiver. Lige så vigtigt er dog den praktiske del, hvor deltagerne får lov at prøve selv, får produkterne i hænderne og fingrene i materialet. Det er learning by doing, med aktive kursusdeltagere og rig mulighed for at stille spørgsmål.

Tid og sted aftales individuelt. Vi kommer gerne til jer. Vi kan undervise fra få op til 50 deltagere. Kurset er gratis og afsluttes med et deltager-certifikat.

Eksempler på emner

  • Brandlukning af installationsgennemføringer

  • Brandlukning i skaktløsninger

  • Brandlukning i facader eller tagkonstruktioner

  • Andet

Kursus i brandbeskyttelse af stålkonstruktioner

Målgruppe eksempel: Udførende brandmalere:

Vi kan ikke lære jer at male, den ekspertise er jeres. Men vi kan lære jer noget om Passiv Brandsikring af bærende stålkonstruktioner, udført med enten brandmaling eller inddækningsløsninger.

Vi tilpasser kursus-indholdet fuldstændig jeres behov, med udgangspunkt i jeres dagligdag og udfordringer. Formålet med kurset er at give deltagerne viden om de udfordringer og faldgruber man kan møde som udførende fagentreprenør og brandmalinger, når man beskæftiger sig med Passiv Brandsikring af bærende stålkonstruktioner.

Et typisk kursus består af en teoretisk gennemgang ved vores Brandtekniske Rådgiver, med rig mulighed for at stille spørgsmål.

Tid og sted aftales individuelt. Vi kommer gerne til jer. Vi kan undervise fra få op til 50 deltagere. Kurset er gratis og afsluttes med et deltager-certifikat.

Eksempler på emner

  • Brandmalingens funktion

  • Kritisk ståltemperatur, beregning af lagtykkelser, AM/V værdier

  • Kontrol af lagtykkelser

  • Andet efter jeres behov


Kurset afsluttes med udstedelse af certifikat.

Bliv autoriseret brandmaler


For at kunne opnå Autorisation som brandmaler hos Scandi Supply, skal maleren gennemgå et kursus, som afholdes hos kunden. Under kurset bliver følgende gennemgået: Am/V værdier, brandmalingens funktion, kritisk ståltemperatur, beregning af lagtykkelser, overfladen af brandmaling, kontrol af lagtykkelse samt udstedelse af certifikat. Kurset indeholder også en gennemgang af måleinstrumenter og pumpe, påføring af brandmaling, krav til tørring, faldgrupper og krav til primer/topcoat.

Har I brug for et kursus?

Hvis I har brug for et kursus i anvendelsen af FireFree produkterne, så stykker vi et kursusforløb sammen, helt efter jeres behov. Kontakt os og vi sætter jer i forbindelse med den Brandtekniske Rådgiver i jeres område.IT & Marketing

Catarina Fæster Buchholt

+45 7624 4817