Brandteknisk Projektleder

Scandi Supply a/s søger Brandteknisk Projektleder

Scandi Supply a/s er en af Danmarks førende leverandører af materialer for passiv brandsikring, herunder brandbeskyttelse af bærende bygningskonstruktioner, brandskalsikring af facader og hulrum samt løsninger for brandlukning af installationsgennemføringer. Vi har mere end 30 års erfaring i branchen, hvilket har gjort os til specialister på passiv brandsikring og projektorienterede specialløsninger. Vores produktsortimentet distribueres gennem førende grossister og tømmerhandlere i Danmark samt til OEM-kunder i Europa. Igennem et seriøst leverandørnetværk sørger vi for, at vi altid har adgang til de bedste og mest veldokumenterede systemer på markedet for passiv brandsikring. Virksomheden er ejerledet og er kendetegnede ved en flad organisation.

Vi søger en Brandteknisk Projektleder i Vestdanmark

I en nyoprettet stilling søger vi en Brandteknisk Projektleder til vores tekniske afdeling. Vi leder efter en profil med lyst til at arbejde med brandteknisk rådgivning på byggerier i Danmark. Dine primære opgaver vil ligge vest for Storebælt, da en anden kollega dækker Østdanmark.

Om Jobbet

Med udgangspunkt fra Scandi Supplys adresse på Fyn rådgiver du arkitekter, ingeniører samt entreprenører på nogle af de største byggerier i Danmark, i passiv brandsikring med Scandi Supply’s løsninger. Med baggrund i vores dokumenterede løsninger, hjælper du de rådgivende ingeniører, arkitekter og bygherrer med at projektere løsninger til byggerierne.

Derudover supporterer du Scandi Supplys team af brandtekniske rådgivere ved komplekse problemstillinger. Du kommer til at vidensdele med alle vores samarbejdspartnere, således at vidensniveauet i branchen bliver højnet. Det sker gennem seminarer, webinarer og kurser for udførende entreprenører, arkitekter, ingeniører og bygherrer. Det er derfor vigtigt at du er en god formidler.

På sigt skal du forvente, at ca. halvdelen af din tid tilbringes på landevejen, hvor du besøger projekterende rådgivere eller byggepladser. Den anden halvdel går med at projektere og besvare forespørgsler fra de projekterende.

Om dig

Der er flere tilgange til dette job. Et højt fagligt niveau vil være en forudsætning for at kunne bestride jobbet på sigt og du skal forvente en stejl læringskurve i starten.

Du sidder måske i dag som bygningskonstruktør eller ingeniør med flere års erfaring, og ønsker at skifte til en salgsvirksomhed som leverer teknisk komplekse løsninger til byggeriet i Danmark. Du har måske allerede en stor viden omkring byggeriet og bygningsreglementet. For den rette, vil der være god mulighed for efteruddannelse i form af en CFPA eller Master i Brandsikkerhed.

Det kunne også være, at du har afsluttet din uddannelse som bygningskonstruktør eller ingeniør indenfor de sidste par år og måske ikke har fundet din rette hylde i den projekterende eller udførende del af byggeriet.

Uanset om du er relativt nyuddannet eller har mere erfaring, er det et ’must’, at du er meget serviceminded og er klar til at gå det ekstra skridt for kunderne. Scandi Supply lever af at formidle teknisk tung viden med høj fokus på kundetilfredshed.

Vi tilbyder

En spændende stilling i en voksende organisation. Virksomheden er beliggende i et moderne domicil i Vissenbjerg. Du bliver en del af et team af kollegaer hvor faglig styrke, engagement, dynamik, sammenhold, humor og lyst til at bidrage præger en uformel og til tider hektisk dagligdag.

For den rette, vil der være stor mulighed for fleksibilitet og bestemmelse over eget job og opgaver. Du vil dog opleve at din dagligdag i høj grad styres af kundernes ønsker og du skal derfor kunne leve i en verden hvor kunderne kommer først.

Ansættelsesforhold

• Løn efter kvalifikationer
• Scandi Supply stiller fri bil til rådighed
• Pensionsordning med sundhedssikring

Kontakt

Vi venter gerne på den rette kandidat, men afholder løbende samtaler. Spørgsmål og ansøgning kan rettes til Vicedirektør Tom Abildgaard på 23 22 05 68 eller ta@scandisupply.dk.

Vil du vide mere om jobbet som?

Du skal sende din ansøgning pr. mail til ta@scandisupply.dk . Ved spørgsmål, som ikke fremgår af stillingsopslaget, er du velkommen til at ringe til Tom.

Vicedirektør | Master i Brandsikkerhed

Tom Eiken Abildgaard

+45 2322 0568